Email
PasswordForgot?
Даяна Г.

Даяна Г.

Велико Търново26 y2 y experiencefrom 10 BGN for an h

Здравейте, ние сме Присиян и Даяна, на 25г. и сме от Велико Търново! Предлагаме както разходка на кучета, така и грижи за домашни любимци в домашни условия (котки, морски свинчета, рибки, костенурки и др).
Ние ще се погрижим за вашите животинки и ще ги обгрижим със същото внимание, с което го правим за нашите домашни любимци! Цените са по договаряне.

Ако животинчето Ви има тревожност при раздяла и не може да остава само, както и ако нямате време да го разходите, или сте извън града и имате нужда от човек, който да го наглежда - може да се свържете с нас.

#Услуги:

> Разходки на кучета за избрано от вас време - 30/60 мин (разбира се е включено и почистване след тях и постоянно наблюдение, както и даване на вода и лакомства)

> Грижа за домашния Ви любимец във Вашия дом: престой, включващ компания на животинчето, почистване, хранене, сменяне на вода, даване на лекарства (ако е необходимо), игри, внимание.

> Средата е безопасна и благоприятна. Може да се уверите при предварителна среща.
Изпращаме снимки и видеоклипове, когато пожелаете. Плащането става след като си вземете животинчето живо и здраво. Работим с всякакви животинчета: котета, кученца (малки, средни, големи породи), хамстери, морски свинчета, чинчили, и др.)

Преди всяка уговорка предпочитам да поговорим за навиците, предпочитанията и нрава на Вашето четириного, за да се опознаем взаимно и да прецените дали ние сме вашите хора. Както и за да сме максимално полезни на животинчето.

Ако имате нужда от повече информация, може да ни пишете тук, както и да звъннете на посочения телефон.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Pay: from 10 BGN for an h

Experience: 2 y

Pet sitting

Pets

  1. Dogs (1)

  2. Cats

  3. Birds

  4. Rodents

  5. Reptiles

 

Dog's size

  1. Small, up to 10 kg

  2. Medium, 10-20 kg

  3. Large, 20-40 kg

  4. Very large, above 40 kg

Education

University