Lucy N.

Lucy N.

Надежда, София32 y5 y experience

Здравейте мили родители, казвам се Людмила Нгуен на 32 години съм, говоря 3 езика (Български,Английски и Виетнамски) Предлагам на вашето вниамние, почасово и целодневно гледане на дечица в моя дом в квартал Свобода на входа на северен парк , живеем в нова кооперация до поликниника.

Имам желанието за дългосрочен ангажимент, като възможно и да преспива детето.

Имам дъщеря на 5г. ходи на детска, много тихо възпитано и добро дете :) Освен за моето дете се грижех за момченце на 1г за цяла година , наложи се да се преместят в друг град. Преди около 10г. бях управител на детски кът, имам опит с почасовото гледане на дечица от 6м -12г.

Занимавам се като фрийлансър със организацията и декорацията на събития , което допълнително ми помага в работата с деца.

С вашето детенце ще се грижа като за мое , по вашите правила.

За вашето дете съм обособила детска стая с различни играки за момченца и за момиченца имаме маса столчета , пъзели, книжки! Няма ТВ в стаята! В дома ми държим на чистотата и здравето.

-Ще ползваме образователни игри съобразени с възраста

-Ще четем и оцветяваме книжки

-Ще пеем и танцуваме

-Винаги при възможност (при хубаво време) ще бъдем навън в парка !

При желание от родителите, можем да посещаваме с детенце различни видове детски мероприятия следя всичко , и предимно безплатните ходим и на платени разбира се, може да ходим на театър, концерти, куклен театър и тнт. Освен това, при възможност ще засаждаме, и ще творим, за огромен + смятам това че изработвам ръчно всякакви неща и подаръци от картички до декорации и тнт. Ще творим всеки ден с детето , на всеки празник ще правим нещо тематично, мартенички, картички, боядисване на яйца, готвене правене на кремчета кексчета и тнт, В зависимост от интересите на детето.

Вкусната и добре сервирана храна ми е хоби, при желание от ваша страна има възможност детето да яде домашно приготвени ястия !

Като родител, разбирам колко е трудно отглеждането на едно дете в времена като тези, и за мен ще бъде чест и удоволствие да помогна на някое семейство с това.
Не пуша!

При интерес, към написаното моля не се колебайте да се свържете с мен !

Благодаря, че изчетохте всичко!

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends

Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 5 y

Baby sitting

 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Languages: English, Bulgarian