Имейл
Виолета С.

Виолета С. търси домашна помощница

Витоша, София
  • ЗапазиЗапазена

Здравейте, ние сме семейство с едно дете на 9 г и баба. Търсим жена,която да ни помага в домакинството 3 пъти седмично регулярно и в обгрижването на дъщеря ни, когато сме в комадировки и отсъстваме. Поддръжката на жилището включва- прахосмукачка, миене на подови настилки, почистване прах, почистване на труднодостъпни места, бани, кухня- уреди, шкафове, хладилник, прозорци, гладене разпределена в различните дни от месеца. Семейството ми поддържа ред и чистота и работата отнема 2-4 часа дневно. В периодите, през които отсъстваме ангажиментите са свързани с дъщеря ни - вземане от училище , водене на тренировките и по спорт, пазарене. Може да се наложи пренощуване и приготвяне на храна. Лятото два месеца отсъстваме , както и 2 месеца през учебната година.
Търсим позитивен човек, в който да усетим желанието му за отдаденост към работата, да харесва това което прави и не само заплащането да е водещо. Да не е разсеян и да не забравя, активен шофьор и в близост до местоположението ни.
Предлагаме- адекватно заплащане на час или твърдо договорена сума.
Жилището се намира в к-кс Макси, бул. Симеоновско шосе. Всички допълнителни подробности ще бъдат обсъдени при отделното събеседване.

Телефонен номер: видимо само за членовете

FacebookInstagram

Работа

Време: индивидуално договаряне

Възраст: 35-60 г

Грижа за дома

Услуги

  1. Почистване на апартамент

  2. Почистване на къща

  3. Миене на прозорци

  4. Почистване на автомобил

  5. Гладене

  6. Миене на съдове

 

Оборудване за почистване: Имам собствено