Имейл
Сузан Ш.

Сузан Ш. търси детегледачка

Възраждане, Софияот 10 BGN за един ч
  • ЗапазиЗапазена

Здравейте!

Търсим човек, който би желал да поеме грижите за 3-годишния ни син Еди в дните, когато отсъства от градина поради болест или когато с баща му решим да имаме време за нас двамата.

Нямаме баби и друга форма на помощ и досега успявахме да се справим с болнични и отпуск, но вече е назрял моментът да открием адекватна грижа за доброто на всички :)

Кога: В дните, когато отсъства от градина, грижата би била в работни дни от 8/9 до 17:30/18 ч. Тъй като аз имам опция за хоум офис, когато ще бъда в другата стая, тези часове ще зависят от това дали работя от вкъщи или не. Обичайно при боледуване отсъства между 10 и 14 работни дни. Вечерите, в които бихме планирали семейно излизане, ангажиментът би бил от 19 ч до полунощ, когато бихме могли да поемем разхода за такси за прибиране или да ви закараме с кола до дома ви.

Обхват на грижата: Грижата ще е свързана с игри (навън и у дома), четене на книжки, поднасяне на храна (която ние ще сме осигурили), хигиенни грижи за детето, приспиване (което се изразява в четене на книжки и присъствие в стаята докато заспи). Както и даване на лекарства, когато е болен.

Малко за Еди: Игрив, гальовен, любознателен фен на книжките, колите, конструкторите и музиката. Много е подвижен, така че най-добре би било да сте човек, който би отговорил на двигателните му нужди без дискомфорт за вас. Той е самостоятелен и приучен на гърне. Има изграден постоянен режим и все още спи около 2 часа на обяд. Напълно вербален и доста комуникативен е.
Най-важното, за да му “влезете под кожата” е да усети, че наистина се интересувате от него.

Район: Живеем в Зона Б-5, до мол София, така че има удобен градски транспорт. Както и удобен парк точно до блока :)

Какъв човек търсим: Очакваме да се срещнем с опитен, позитивен, грижовен и добър човек, който обича деца и има подход към тях. И с който можем с ден предизвестие да се разберем за ангажимент на другия ден при болест (за вечерите за мама и татко, предизвестието ще бъде поне няколко дни преди това)

Заплащане: Заплащането, което можем да предложим при описаните ангажименти е 10 лв/час.
Бонус биха били препоръки от предишни семейства.

Благодаря за вниманието!

Телефонен номер: видимо само за членовете

FacebookInstagram

Работа

Време: индивидуално договаряне

Плащане: от 10 BGN за един ч

Възраст: 23-99 г

Опит: от 2 г

Гледане на бебета
  • Да може да работи в собствения си дом

  • Да може да се грижи за хора с увреждания

  • Да може да гледа домашни любимци

  • Да може да излиза навън с децата

  • Да може да пазарува

  • Да може да готви

  • Да може да почиства

  • Да има шофьорска книжка

  • Да има автомобил

  • Да не пуши

 

Вашите деца

  1. 2-3 годишно момче

Образование

Езици: Български