Имейл
Емилия А.

Емилия А.

София20 г4 г опитот 15 BGN за един ч

Здравейте! Името ми е Емилия, на 21 години съм и съм родена в София, България. В момента уча танцово изкуство в Барселона, Испания, но през лятото се прибирам в България при близките си.
От години, освен от изкуство, се интересувам от това да се грижа за деца и да съм около деца когато ми се удаде възможност. Имам голям опит с деца, тъй като самата аз имам сестра, за която съм се грижила откакто е бебе. Когато навърших 17 години работих в детска градина, давайки уроци по танци на малките в предучилищна група. След като заминах ми се наложи да работя и веднага намерих своето място при няколко прекрасни семейства, на който помагам вече 2ра година, с деца на възраст от 8 месеца до 12 години. Работила съм по частни партита, като аниматор на рождени дни и на множество събития с деца.
За мен като личност мога да кажа, че съм спокоен, топъл, усмихнат и уравновесен човек, зареден с много креативност, желание и енергия. Също така съм винаги въоражена с бързи реакции, решителност, справедливост и гъвкавост. Бих казала, че досега винаги съм била способна да задържам вниманието на децата с множество активности-от това да четем и учим заедно, до това да играем игри или да творим. Децата около мен винаги са се чувствали спокойни и щастливи, а аз около тях-заредена и още по-вдъхновена. Имам възможност за допълнителни специфични активности с деца, като например уроци по английски език, помощ за домашни, уроци по рисуване, занимания по танци, също така умея да готвя, чистя и да взимам децата от училище/детска градина/ясла.
Бих заключила, че обичам децата с цялото си сърце и да се грижа за тях никога не се е усещало като тежест и работа, а напротив, доставяло ви е щастие и мир. В момента търся своята работа за това лято като детегледачка и мога да започна от юни месец. Готова съм и с удоволствие бих предоставила референции и мнения от семействата, на които съм помагала и помагам. Благодаря ви за отделеното време и ще се се радвам да помогна! Свържете се с мен на телефон +

Телефонен номер: видимо само за членовете

FacebookInstagram

0 препоръчва
Работа

Време: индивидуално договаряне

Плащане: от 15 BGN за един ч

Au pair: не се интересувам

Опит: 4 г

Гледане на бебета
 • Мога да работя в дома си

 • Мога да гледам хора с увреждания

 • Мога да гледам домашни любимци

 • Мога да излизам на разходка с децата

 • Мога да пазарувам

 • Мога да готвя

 • Мога да почиствам

 • Имам шофьорска книжка

 • Имам кола

 • Не пуша

 

Бих работил/а с

 1. Бебета, 0-1 години

 2. Малки деца, 2-3 години

 3. Деца в предучилищна възраст, 4-6 години

 4. Ученици начално образование, 7-11 години

 5. Тийнейджъри, 12-18 години

 

До 3 деца

Образование

Университет

Институция: Institute of the Arts Barcelona

Езици: Английски, Български, Испански